Moikka.

Peruin saunaillan Liedon vanhalla linnalla kavereitten osalta.

No,.. Enpä sit perunu sitä itse järjestäjätaholta vaan mulle jäi varaus ja täten oli pakko se käyttää. 

Oli aika ankea perjantaina joskus puol kahen aikaan herätä ja tajuta "Vooii kettu, se varauksen peruminen. No enpä oo perunu, Mitäs nyt.." Sit äkkii viestii kultamurulle ja järkkäämäänkin pienoista saunailtaa Vanhiksel. 

Vanha linna on siis historiallinen paikka Liedossa. Se on yksi linnavuorista. Tässä lisätietoa paikasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Liedon_Vanhalinna

Järkkäilin kaiken kuntoon: ostin grillattavaa, kutsuin kaverini mukaan kultamurun lisäksi ja menimme kaverin kanssa ennen kultamurua Linnavuorelle ja haimme kahviosta avaimen, jolla saimme saunamökin oven auki. Asettauduimme hieman kodiksi ja heitimme niskoiltamme kävelymatkan hiet pulahtamalla uimaan! Sitä ennen olimme kävelleet noin 20 minuuttia ison tien varresta Linnavuorelle. Matka oli raskas rinkan ja kahden kassin kanssa ja kuumakin oli kuin missä.

Kävimme veneilemässä kaverini kanssa Aurajoessa. Oli ihanat maisemat ympärillä ja hyvä tunnelma. Hetken päästä siitä saimmekin reissulaisen Tampereelta seuraksemme Vanhalle linnalle eli Vanhikselle. Kulta saapui. Rupesimme lämmittämään saunaa ja laittamaan grilliä kuntoon, mutta jostain syystä molempien kanssa oli aluksi ongelmia pitkään. Grilli ei meinannut kuumentua kunnolla ja sauna savutti kuin mikäkin. Emme olleet tajunneet avata yhtä oleellista räppänää. Kulta tajusi sen parin tunnin päästä saunan lämmittämisen aloittamisesta, mutta loppuen lopuksi kaikki kuitenkin järjestyi ja pääsimme iltahämärällä kullan kanssa saunaan. Siihen mennessä kaverini oli jo lähteny autokyydillä muihin svääreihin. Jäimme kaksistaan viettämään ihanaa romanttista hieman alkoholin värittämää iltaa hyvän musiikin ja ikilämpimän saunan kera. :)

Aamulla oli hieman heikko olo... Heräsin jo puoli kahdeksan tienoilla ihan pirteänä, kun peipponen, vaikka olime menneet nukkumaan vasta neljän aikaan. Kuitenkin sain melko pian nukuttua lisää, sillä ei ollut järkeä herätä muutama tunti nukkuneena.

Oli haikea valmistella lähtöä pois Vanhikselta. Oli ollut niin mukavaa ja idyllistä: Uintia, saunomista, veneilyä, grillailua, pelailua, juomista. Sitä paikkaa lämmöllä muistellen, nyt kaupungin kuumuudessa riutuen...

<3:llä Aurelia