Iltaa lukijoille! Tuli mieleeni alkaa tekemään artikkeleita asioista, joita rakastan ja joita en rakasta. Asioita, joita rakastan, on monia ja yksi niistä on...

Saunominen. Kävin juuri saunassa, yksin. Se on oikeastaan parasta, sillä silloin voi keskittyä itseensä ja olla hiljaa. Kukaan ei hölpötä levottomasti vieressä vaan on hiljaista ja rauhallista, hyvin levollista. Se on ihanaa. Saunassa on aina hieno maaginen tunnelma. Voi aistia aidon suomalaisuuden ja saunatontunkin milteinpä. Hih. ^.^ Sauna myös inspiroi tekemään hienoja luovia asioita. Siitä saa ideoita.

*bloggari kuivaa itsensä ja menee sisälle, pukkarista omaan asuntoon ja vaihtaa mukavat vaatteet päällensä ja jatkaa kirjoittelua tietokoneella kännykän sijaan*

Rakastan flow-fiilistä. Sitä, kun onnistuu vuoltamaan itsestään paljon ulos vaikka tekstin muodossa. Tulee aikaansaava hyvä olo, kun saa kirjoitettua tekstiä, vaikkei se olisikaan hirveän hyvää, mutta silti, kun sitä tulee vapaasti. :) Se on kylläkin aika lailla usein ihan vain ajatuksenvirtaa, muttei se minua häiritse. On hyvä, että saa itsestään ulos kaikkea. Kirjoittaminen on parasta terapiaa useinkin.

Pst. Kuuntelussa CMX:n levy Mesmeria tällä hetkellä, kun tätä tekstiä kirjoittelen. Ihanaa syksy-musiikkia. Tuntuu, että on jo syksy. Siitäpä päästäänkin seuraavaan rakkauteen....

Rakastan syksyä kuin myös muitakin vuodenaikoja. Kaikissa on omat teemansa ja tunnelmansa, joita rakastan, mutta jospa keskityn nyt kuitenkin syksyn fiilistelyyn. 

On ihanaa, kun on viileämpi pitkien helleyskausien jälkeen ja saa pukeutua lämpimästi. Tekee mieli pukeutua villapaitoihin jo ja muihin lämpimiin vaatteisiin, kunnes huomaa, että onkin jo vähän liiankin lämmin niissä vaatteissa, mitkä on pukenut päälleen. Vaikka olisikin jo viileämpi, ei se valitettavasti silti tarkoita vielä ihan talvea. :D Sitten saakin vähentää takkia ja hupparia päältänsä pois, kun huomaa, että on lähes kesä vielä. Ei tullutkaan valtavaa lämpötilaharppausta kohti talvea vielä vaan askel kerrallaan etenevät vuodenajat kuumuudesta kylmyyteen ja toisinpäin. Sellainen koulufiilis on myös hauska syksyllä, kun voi ostella itselleen kalenteria, vihkoja ynnä muuta kouluun ja arkeen liittyvää. Arjen alku myös tuntuu erittäin kivalta, varsinkin nytkun on vain lomaillut koko kesän kyllästymiseen saakka. Ihanaa päästä UFF:lle työharjoitteluun. Pääsen henkaroittamaan vaatteita ynnä muuta. Parin kuukauden päästä voin päästä jo kassahommiinkin. :) 

Takaisin Rakkauksiin.

Rakastan Jennaa, mun omaa kultaani. (ex- Janne, siis transsukupuolinen, jos joku ihmettelee. :) ) Hän on maailman ihanin ilmestys. Hän oli mun ensimmäinen kokemus rakastumisesta. En tiennyt yhtään, että mitä se on ennen kuin rakastuin Jennaan. Ensin kiinnitin huomiota hänen hiuksiinsa ja hänen kiehtovaan ulkonäköönsä ja kun pääsin tutustumaan häneen, huomasin miten ihanan kiltti ja huomioonottava ja huolehtiva hän on, hyvin fiksu myös ja kaikin puolin ihana paketti. <3 Tästä aiheesta voisin jatkaa loputtomiin, mutta jätän tämän nyt tähän. :)

Rakastan monia bändejä:

-CMX: Ihanaa suomalaista melankolista ja tarttuvaa hyvää musaa. Koskettavat lyriikat ja herkkää....

-Viikate: Suomifiilis, rautalankaa ja hauskaa menoa. En osaa kuvailla, mutta kovinkin suomalaista identiteettiäni koskettavaa ja hyvää rallia.-tmaksi.

-Ensiferum: Ihanan upeaa melodista kaunista musiikkia. Vetää sanattomaksi. 

-Turisas: Hauskaa komeaa viikinkimetallia! Saa hyvän energisen olon itselleen ja taistelumielialan. "Minähän en luovuta!"

-Mew: Suloista söpöä omaperäistä indie/alternative-musaa! Jonas Bjerre eli laulaja on aivan ihana. 

-Falkenbach: Synkkää, ihanan kuuloinen laulaja, hyvät tunnelmat, joissa seisoo synkällä rannalla katsoen merelle. Ooh.

 

Siinä siis tärppejä, jos joku haluaa tutustua mun lempparibändeihin! Siitä vaan kehiin musaa. :)

Olkoon tämä artikkeli tässä, jatkan myöhemmin muiden rakkauksien kanssa, kunnes jokin kauhia päivä syvennyn Eirakkauksiin. . :O

Hyviä öitä ja iltoja lukijoille!

<3:llä Aurelia