Moi te jotka satutte tätä lukaisemaan. :)

Päivä ei mennyt niin kivasti kuin olisi voinut mennä, mutta onneksi oli muutamia pelastavia tekijöitä. 

Päivällä ei kiinnostanut oikein mikään ja teki mieli vain nukkua(perus masisongelmia). Viiden aikoihin oli kampaamoaika. Se oli ihan kivaa, mut sekään ei sit jaksanu innostaa. Tuntui ihan maansa myyneeltä pitkään, kunnes vähän join punaviiniä ja kahvia. Kaveri tuli kylään ja sekin oli ihan kivaa. 

Olin saanut aiemmin päivällä kutsun synttäripirskeisiin. En meinannut jaksaa lähteä, kun olo oli mikä oli, mutta loppuen lopuksi kello kymmenen aikaan illalla osittain punaviinin ja kahvin ansiosta(huhhuh, kauhee alkkis :3 ) sain itseni kiikutettua käymään moikkaamassa kavereita. Oli kyllä todella kivaa pitkästä aikaa nähdä erästä kaveria. :) Olokin tuli paremmaksi sosiaalisoitumisen takia. 

Päivässä oli siis moniakin kivojakin asioita, vaikka usein tuntuukin, että kaikki menee päin honkia.... tai sitten asiat ei mee yhtään mitenkään, kun ei oikein tee mitään, kun ei huvita.

Tämän päivän kivat asiat:

-Kavereiden tapaaminen

-Punkku+kahvi(kahvi etenkin on aina niin pelastava enkeli, siitä saa energiaa ja intoa elämään)

-kultsihanipöppö

-Tää valvominen on niin mahottoman kivaa ja ulkona on ihanan pimeetä ja viileää

-Yöllisen taivaan tähdet ja ulkoilman raikkaus ja kauneus

 

Kyllä elämässä on paljon syitä olla olemassa, vaikkei aina siltä tunnukaan. 

Huomenna koitan saada itseni Elixiaan. Pakko vaan mennä. Kyllä se tästä. 

 

Mitäs muuta.....

Pupuja on hauska seurailla. Niitä on nyt kaksi. On Tupuna (synt. 13.12.2015) sekä Vilho(synt. kesäkuus 2016, en muista päivämäärää). Tarkoituksena on kerätä rahaa(tai no paremminkin säästää) Vilhon kastrointia varten, sillä en halua vauvapupuja vielä tässä vaiheessa, kun ei ole tarpeeksi tietotaitoa pupuista. Sitä paitsi niitä poikueita tulisi aika äkkiä aika ja montakin.... Turhaan ei ole sanontaa: "Lisääntyvät kuin kanit". Joo-o. Ei kiitos vauvapupuille. Ehkäpä jokin päivä. :)

 

Kuuntelen tällä hetkellä Turisasta. Aivan upea mahtava biisi tämä *tsekkaa albumin takaa* "Five hundred and one".. Hieno tunnelma. 

Tuosta viikinkimenosta tulikin juuri parahiksi mieleen, että kirjoitin tänään vähän romaania, joka kertoo mustamaalaisista ja viikingeistä. Siitä tulee varmasti hieno kunhan saa vain sitä kirjoiteltua. Kirjoittaminen on kyllä mukavaa hommaa taas vaihteeksi. Ja ai että! Vieläpä pitää sanoa, että valvominen omg <3 Jos valvois tämä hetki-> 16.00, sit unta. Oiskohan mahollista. Tuliskohan sit jo hypomania pääl.... :/ Toivottavasti ei, mut vois kokeilla. Joissain tutkimuksissa on osoitettu, että valvominen auttaa masennukseen, ehkäpä tälläkin kertaa, uskoisin niin. Mutta hienointa valvomisessa on hiljaisuus ja pimeys, tuntuu kuin olisi piilossa kaikelta eikä ole niin julkeaa kuin päivän valossa. 

Tänään kävin kampaajalla. Sain ihanan paljon rock-uskottavamman kampauksen. Tää on kyl nii fabulous(kirjotinkohan ees oikkein, nojoo whatever) :P !

webcam-toy-valokuva28.jpg

Eiks ookki mageet? Kuva on ehkä HIEMAN liioitellun iso. Koittakaa kestää. En tiiä osaanko sitä muuttaa pienemmäksi. 

Ja sit horoskooppeihin.....

Oon kauris, viaton lapsi eli syntynyt 28.12. Nyt on leijonien kuukausi. LEIJONAT, NUO KAURIIN PERIVIHOLLISET... Tai ah niin hurmaavat kuten eräässä kaupungissa eräs ihana vanhempi herrasmies. Huoh. Ihan tyhmää olla ihastunut ja jo kuinka monetta lie vuotta. Ei mittään järjen hiventäkään, mutta milloinkas tunteissa olisikaan. Suhteet leijonan ja kauriin välillä ei kyllä kuitenkaan seurustelupohjalta taitais onnistua, jos nyt näin miettii( vaikkei nyt tietysti mitään aikeita ole), mutta sitten taas ehkä seksuaalisesti ei mahdotonta. Varmaan aikamoista. Alistunut kauris.... Juoksee karkuun pieni siro ja perässä hurja leijona. Huhhuh mitkä pakoleikit. :o

Heijastan tässä nylt omia suhteitani eri horoskooppeihin, muihin horoskooppeihin en sotkeudu, sillä ne eivät kosketa minua. Kuitenkin tässä kyse minusta ja jos jotakuta kiinnostaa mun sielunelämä niin tervetuloa lukemaan. 

Muutamia faktoja musta tähän väliin, ettei menisi liian raskaaksi teksti lukea. 

Synttäripäivä: 28.12.1991. Muistakaakin! Kaikki maailman kortit ja lahjat ymt. :P

Jos saisit nyt matkustaa jonnekin, minne menisit: Lappiin(Inariin ynnä muualle)

Mitä tekisi mieli syödä nyt: Ei mitään

Millainen valaistus huoneessa on, jossa olet nyt? Pöytälamppu ja kynttilöitä muutama

Missä asut? Yokylässä Turussa, Varsinais-Suomi Finland

Miten suuri asunto sulla on? 23,5m2. Nyyh nyyh. Haluun isomman!

Mikä on vallitseva väri kämpässäsi? Valkoinen

Onko jotain perussairauksia? Kaksisuuntainen mielialahäiriö. Muuten iha terve :)

Unelmahiukset? Pitkät kullanvaaleat hieman kihartuvat

Noniin. Time to sleep! No ei va. En kyllä nuku. Valvon vaan ja kirjoitan varmaan lisää jossain jotain, koska on luova olo. :)

Hyvää yötä niille onnekkaille, jotka ekana tätä tähän aikaan vielä lukevat. :)

Muistakaa nauttia elämästä ja miettiä niitä mukavia asioita ja keskittyä positiiviseen energiaan sydämessänne. Ei siihen schaisseen, jota joka tuutista tulee tuutin täydeltä. 

Haleja kaikille yksinäisille taapertajille, minäkin kaipaisin niitä  aika paljon enemmän.

<3:llä Aurelia