No onneksi mun kaveri onnistui juuri vähän piristämään mua, sillä hän lupautui tulemaan kanssani tänään saunaan mun luo. :)

Mut muuten onkin mennyt päivä aika ankeissa merkeissä... Kävin kyllä kaverini luona, että jotain on sentään tapahtunut tänään, mutta kovin vaisua siltikin. Koitin kysyä yhtä kaveria kaljalle, mutta siitä ei ole vieläkään kuulunut mitään. Paree olla kuulumatikin nyt, kun olen jo sopinut saunaillasta toisen kaverini kanssa.

Mitäs muuta.... Kävin Tupunaisen kanssa tänään ulkona ja hiusteni väri on nykyään sininen. :o Joo-o. Siniset hiukket. :P

Tällä viikolla ei ole ollenkaan työharjoittelua UFF:lla, joten kaikenlaista tarttis keksiä päiville, ettei tylsistyisi kuoliaaksi. :(

Tänään nukuin yhteentoista asti. Ei nyt sentään niin paha ajankohta kuin oli eilen. Silloin heräsin kahentoista jälkeen. Ehkä nämä heräämisajankohdat vähän aikaistuvat pikku hiljaa, kun tänään sain jo vähän aiemmin itseni ylös. Jospa huomenna heräisi jo kymmeneltä. :P En tiedä onko se aivan toiveajattelua. :D Mutta voihan sitä yrittää kuitenkin.

Blogini ei kuulemma anna minusta oikein paljoa. En tiedä miten se voisi antaa eli mitä mun pitäisi kirjoittaa, että tästä saisi enemmän jotain irti. Onhan tämä tietty ihan vain omaksi ilokseni kirjoittelua, joten päämääränä ei ole viihdyttää ketään. Siksipä en ole mitenkään vastuussa siitä onko tämä mitenkään viihdyttävää tai kiinnostavaa. Uskon kuitenkin, että ainakin lähimmäisiäni tämä blogi kiinnostaa: Heitä, jotka tuntevat minut.

Btw. Olen nyt kirjastossa kirjoittamassa tätä blogia ja äsken lojuin hetken aikaa kaupungilla. Tuossa vieressä jokin mies löyhkää aika vahvasti hieltä. Aika inhottavaa.

Kohta lähden varmaan Lidlin kautta kotiin. Ostan varmaan energiajuomaa ja jonkun pikkusyötävän. Tekee vähän jotain piristettä mieli. Kasilta onkin sitten saunavuoro. Se ainakin varmasti piristää, kun saa itsensä putipuhtaaksi ja saa nauttia löylyistä ja tervan tuoksusta saunassa sekä rupatella mukavia kaverin kanssa. :) Sauna rules.

Nojoo, mutta eipä tässä kummempia. Kirjoittelen taas, kun on sopiva hetki.

Hyviä iltoja lukijoille

<3:llä Aurelia