Torstaina on kivaa, ku seuraavana päivänä alkaa viikonloppu eli sunnuntain vastakohta, ku sunnuntaista seuraavana päivänä alkaa arkiviikko. Toivoa se siis on täynnä. :) En tiedä onko tänään ollut kuitenkaan niin toiveikas olo. Ainakin sain pyörän haettua korjaamosta ja nyt siinä on nastarenkaat. Jipii! Nyt voi pyöräillä ympäriinsä, vaikka onkin talvi. Saattaa olla, että kohta lähden käväisemään cittarissa vielä, jos jaksan. On se ainakin kymppiin asti auki. :) Jos ostaisi muutamat joululahjat tai heräteostoksia. :O Omg. Vähä houkuttais juustosipsut. En kyl tiiä kandeeks, mut miksei, ku viikonloppu tavallaan alko jo, ku huomen ei oo mitään. Kai sitä vähä vois juhlistaa. Voi kyl olla, et hankin kaupast vaa jotain terveellistä kuitenkin.

Tänään olin jokipajal. Saatiin ääninäyteltyä kuunnelman repliikkiosuudet. Oli tosi kivaa ja onnistu hyvin. Sit käytiin kans Fendaris avoimien ovien päiväs. Eipä kummost ollu. Ihanaa, ku sit pääs kotiin ja viikonlopun viettoon!

Koton otin ekan päikkärit. Päikkäreitten jälkeen olin pupujen kaa, jonka jälkeen keittelin kahvit ja opiskelin ruotsia. Täs oon nyt vaa hillunu ja kuuntelen musaa. Seuraavaks syön talkkunavellin loppuun ja sit cittariin. Eipä täs kummempia. Kiva liikkua, ku on nastat pyörän renkais. :)

Heippatirallaa nyt. Kirjoittelemisiin.

<3:llä Aurelia