Heipsan lueskelijat :)

 

Eilen oli mun ensimmäisen kummilapsen ristiäiset. Hän sai nimekseen Leimu Eino Iivari. Sain kunnian olla sylikummi. En tiennyt etukäteen ollenkaan, joten yhtäkkiä mulle annettiin syliin Leimu ja olin vähän hämilläni, kun jännittää jo itsessään vauvan sylissäpitokin. Ei ole kauheasti kokemusta vauvan sylissäpidosta. Mutta hyvinhän se meni, vaikka vähän sekoilin siinä edessä paikkani kanssa hahah. :D En oikein tiennyt millä puolella kastemaljaa olla, vaikka se olikin ihan selvä juttu. Jännitti vain vähän...

 

Vauva on mun isoveljen ensimmäinen lapsi. Kyllä se tuntui aluksi varsin hassulta, että isoveljellä on lapsi! Jollain tavalla muuttui ajatus isoveljestä enemmän aikuiseksi vielä, kun on oma lapsi... Ja isoveljen tyttöystävästäkin tuli sitten äiti. Hän otti äitin rooliin. Kyllä tässä on ollut sulattelemista, hyvissä mielin. :)

 

Oltiin Jennan kanssa ristiäisissä molemmat. Vähän jännitti miten kaikki suhtautuvat siihen, että mulla onkin tyttöystävä eikä poikaystävä, mutta hyvinhän se meni, ei siinä ollut mitään sen kummempaa. Äitin äitikin oli mukana ja hänkin on suhtautunut varsin hyvin asiaan, vaikka hän onkin paljon vanhempi kuin muut. Täytyy sanoa, että mummu on tosi suvaitsevainen. :) Hyvä niin!

 

Olemme olleet nyt viikonloppuna mummulassa yöpymässä, sillä tästä on hyvä matka mennä Jyväskylään ristiäisiin. Olimme Jennan kanssa kaksi yötä tässä ennen kuin äiti, iskä ja Emppu tulivat mummulaan. Anu-isosisko tuli myös meidän kyydillä. Tästä sitten eilen lähdimme ristiäisiin Jyväskylään. Toimme Jennan kanssa mummun kotiinsa ja olimme vielä yhden yön täällä. Tänään on kotiinlähdön aika.

 

Suunnitelmissa on tänään hoidella asioita. Käymme kirjastossa. Tulostan siellä vähän opiskelumateriaaleja netistä. Jenna käy ostamassa pyykkitelineen vessaan. Sellaisen, mihin voi laittaa lakanat roikkumaan. Käymme myös vähän huvireissussa, kiertelemässä kirpputoreilla, ainakin niissä muutamassa, missä kerkeämme käydä. Varmaankin ainakin Manhattanin kirpputorilla Turussa. Nyt on hyvä vähän shoppailla, kun on vielä rahaa mukavasti. Tuli juuri perjantaina lisää rahaa: Työeläke Kevalta.

 

Mummulassa on ollut mukava sää, on lunta ja pakkastakin ihan ookoosti. Kävimme lauantaina vähän potkukelkkailemassakin. Oli ihan kivaa, mut käveleminen on kyl jotenkin tosi tylsää, vaikka olikin ihan kivat luontomaisemat. Toisaalta, sen jälkeen on mukava olo, kun on tullut ulkoiltua. On pirtsakampi olo ja jaksaa sitten taas olla sisälläkin mököttämässä. :)

 

Mummulassa ei ihan hirveästi ole tekemistä. Olen kuitenkin opiskellut vähän ruotsinkieltä mm. Opiskelusanastoa, josta meillä on tiistaina sanakoe. Ne sanat hallitsen nyt varsin hyvin.. Olen myös aloitellut referaatin tekoa, jonka palautus meillä on perjantaina. Se onkin vähän haastavampi tehtävä, mutta eiköhän se siitä suju, kun vain on aikataulussa.

 

Nyt täytyy lopetella, sillä mummu on tehnyt ruokaa ja se on valmiina tuolla meille.

 

Hyvää viikon alkua!

 

<3:llä Aurelia