Tulipa sitten käytyä kaverin kanssa vähän viihteellä Toimisto-baarissa. Ei laihtuminen edisty tolla menolla. Join useamman kaljan ja nyt varmaan painoa sen kun tulee. :( Harmillista. Koitan loppukuun olla juomatta alkoholia paitsi sitten kun Jennan äiti tulee tarjoamaan meidän luokse skumppaa. Sitten täytyy kohteliaisuudesta juoda hieman.

Alunperin piti viettää rauhallinen koti-ilta opiskellen ruotsia ja menemällä aikaisin nukkumaan. Oli jo yökkäri päällä ja kaikkea, mut sit kaveri sai houkuteltua mut lähtemään. Vähän nyt kaduttaa, vaikka hauskaa olikin. Tältä päivältä jääkin sitten urheilu, kun ei viitsi riskeerata hyvinvointiaan, jos onkin vähän krapula.

Huomenna sitten olisi paree mennä liikuskelemaan psykologin ajan jälkeen! Se on yhdeltä ja kestää varmaan ihan jonkin aikaa, useamman tunnin, Jännä nähdä mitä tuloksia tulee... :O

Tänään meille tuli pesukone. Ihanaa, että pääsee nyt pesemään pyykkiä aina kun haluaa.eikä tartte maksaa pesulamaksua, joka on hirvittävän suuri pitkällä aikavälillä. Tietystti kuivattaminen vie nyt sit vähän tilaa, mut eipä se mitään, eiköhän täällä mahdu, kun on hyvänkokoinen asunto. :)

Pelaillaan tässä vähän Tomb raideria, mutta ärsyttävää, kun tulee usein ongelmakohtia eikä pääse eteenpäin. Menee hermot ja turhauttaa. :/

Tänään ainakin on :rauhallinen koti-ilta. Ihan varmasti on, .:)

Hyvää päivänjatkoa!

Sydämellä Aurelia