Heippa :)

IMG_2417.jpg

Terveisiä maalta! Täällä on aivan todella ihanan rauhallista ja mukavaa. Ollaan siis Jennan isoisän talossa, kun isoisä asuu jo vanhainkodissa. Saimme luvan tulla tänne ja myöhemmin keväästä eli huhtikuussa muutamme tänne asumaan kesän ajaksi syksyyn asti. Tietystikään ei vielä tiedä milloin taloyhtiöömme tulee putkiremppa. Silloin meidän täytyy asua täällä ihan "oikean" syyn takia. Tässä keväällä muutamme tänne, jotta pääsisimme kasvattelemaan erilaisia kasveja ja se on myöskin haaveeni, että saisin asua maalla ja tässähän onkin hyvä mahdollisuus kokeilla maalaiselämää. :)

Muutoin elämääni kuuluu Buusterissa työskentely eli lehtien myynti puhelimen kautta. Työ on ollut ihan mukavaa, mutta joudun siitä luultavasti luopumaan, sillä minun 4H-yrityksenikin aloittaa pian toimintansa. Sitten ei ole aikaa muuhun kuin yhteen työtoimeen. Täytyy siis irtisanoutua piakkoin työstä. Eikä se nyt ihan hirveän kivaa kuitenkaan ole ja toisaalta olosuhteiden pakosta täytyy siitä luopua. Sitä paitsi mielummin teen oman yrityksen kautta töitä kuin toisen välityksellä ja sitä paitsi, eihän se puhelinmyynti tosiaan niin hääppöistä ole, kuten varmasti monet ovatkin huomanneet.

Nyt täytyy lopetella kirjoittelua, sillä meidän yksi pupu tarvitsee antibiootit. Sillä on nielutulehdus ja tarvitsee lääkkeensä vielä muutaman päivän ajan. 

Kirjoittelemisiin!

<3:llä Aurelia