Huomenta

Olen nyt heti aamusta alkaen päättänyt suhtautua tähän päivään ja olemassaoloon positiivisin tunnelmin enkä synkistellen. Yleensä aamut ovat ankeita ja pahassa olossa rupee rypemään. Nyt kuitenkin käännös tuohon. Päivät ovat paljon parempia varmasti, kun niihin suhtautuu siten. :)

Luin eilen artikkelin, jossa mainittiin se, että kannattaa elellä heti aamusta alkaen hyvillä mielin, joten nyt teen niin. 

Aloitin päiväni päästämällä puput vapaiksi asuntoon pomppimaan. He on niin vallan suloisia ja iloisia aina, kun pääsevät juoksentelemaan vapaina. Rupesin keittämään kahvia ja tein ihanat aamupalaleivät itselleni. Keitin myös kananmunia ja yhden kananmunan aion syödä kohta. On hyvä syödä kananmunia, koska niissä on proteiinia paljon. Ehkäpä aamuin illoin olisi hyvä syödä yksi kananmuna. Ei huonompi idea. 

Syömisen jälkeen ja kahvikuppi vierellä avasin tietokoneen ja telkkarin. Vilkaisin facebookkia ja hieman Twitteriäkin, tosin kohta luen sitä paremmin. Halusin ensimmäiseksi päästä kirjoittelemaan tänne.Tää on niin kivaa ja terapeuttistakin.

Tänään olen aikeissa mennä sairaanhoitajaa tapaamaan kello yhdeksäksi psykiatriselle poliknikalle. Ihan kiva mennä juttelemaan. Olen päättänyt jutella aika positiivisessa hengessä. Tai no tietysti realistisesti, kertoen totuuksia, mutta, että parempaan päin menossa ja vaikutan asioihin omalla käytökselläni, kuten tällä positiivisuudella.

Illemmalla menen hakemaan keskustasta kaveriltani kännykkäni, joka jäi hänen luokseen sunnuntaina. On ollut kyllä hassua olla ilman kännykkää. Ei yhtään hassumpaa, sillä eipä ole tullut roikuttua jatkuvasti facebookissa vaikkapa. Tietysti kännykästä on paljon hyötyä. On myös voinut tulla muutamia puheluita ja whatsapp-viestejä. Ne olisi kiva nähdä. 

Eipä tässä sen kummempia, toivottavasti kiva päivä tulossa ja koitan itse siihen paljolti vaikuttaa. En synkistele. Koitan kääntää ikävät asiat vähemmän ikäviksi.

Kivaa päivää lukijoille! :)

<3:llä Aurelia