Moikka. :)

Oon ollu jo pitkään poissa täältä. Nyt päätin kuitenkin palata, sillä kaipaan täällä oloa ja kirjoittelua. Siinä on jotain kovin terapeuttista, kun saa ilmaistua itseänsä kirjallisesti. Toivottavasti lukijat myös löytävät minut taas täältä uusien tekstieni kera. 

Viime aikoina on todella paljon haitannut elämääni ainainen tylsyys. Ei ole töitä, paitsi 4h-yritys, mutta varsin vaikeaa saada asiakkaita. Yritysohjaajani väitti, että kotitalouspalveluille on paljon kysyntää. No eipä ole ollut. On tainnut markkinointi olla huonoa. Täytyy keksiä lisää keinoja markkinointia varten. Opiskelen myös avoimessa yliopistossa yhtä kurssia, mutta ei ole tähän mennessä vielä ollut verkkotehtäviä eikä kurssista järjestetä tenttiä ollenkaan. Mutta onneksi huomenna tulee tehtävät nettiin. Ehkä tylsyys hellittää, kun joudun kamppailemaan tehtävien kanssa. Eivät varmaan ihan helppoja ole. 

On ihanaa, kun kevät on tullut ja se onkin jo yllättävän pitkällä. Se tulee aina niin varkain, että hädin tuskin edes huomaa sen tuloa. Se hiipii meille tänne Pohjolaan. On kukkia paljon ja vihreyttä puissa ja pensaissa, linnutkin laulavat niin kovin kauniisti. Yksi yö olin kävelemässä kotiin ystäväni luota. Oli niin ihanan kuuloista lintujen konserttia, suorastaan huumaavaa. 

Mulla on kuntokeskus Elixian jäsenyys ollut pitkään jäädytettynä, mutta nyt taasen on jäsenyys voimassa.On aikamoinen paine käydä siellä kuntoilemassa, mutta harmi, ettei innostusta kauheasti löydy tai kiinnostusta. En oikein välitä liikunnasta. Kaikkia ihmisiä pitäisi kiinnostaa liikunta, mutta mua ei vaan. Ruoka sitten taas kiinnostaa liiaksi ja siksi olenkin lihonut. Nyt täytyy vain jokaikinen päivä olla todella tarkkana ruokavalion kanssa. Tänäänkin olen onneksi syönyt aika vähän, vain aamupalaksi jugurttia banaanilla, lounaaksi pastaa ja illalla yksi karjalanpiirakka. Päivän aikana toki tullut juotua paljon kahvia. Se nyt ei ole niin vaarallista. Se ei kovin paljo lihota, tietysti maidossa on kaloreita, mutta pyh, ei paljoa.

Nyt taidan lopetella, toivottavasti ihmiset taas löytävät tiensä blogini pariin. Kiitoksia jo etukäteen, jos päätät lukea blogitekstini. Hatunnosto ja kovasti arvostusta. Toivon mukaan tekstini ei ole kauhean puuduttavaa ja tylsää. Kirjoitan niin kuin tulee luonnostaan ja ennen kaikkea itseäni varten. Nautin tästä kovasti.

Nyt täytyy lopetella, sillä tekstiä ei tunnu syntyvän nyt enempää tällä kertaa. Toki kirjoitan aina, kun siltä tuntuu ja toivottavasti useammin nyt tauon jälkeen. 

Hyvää illanjatkoa ja keväisiä ihania päiviä!

Sydämellä Aurelia