Hiljaisuus kerrostalossamme alkoi jo. Siihen tyssäsi soitteluni. Olisi ollut kiva vielä jatkaa soitantoja, mutta eipä voi mitään.

Kahvia on kitattu ja tekee mieli vielä lisää, ehkä keitän, varmaan, uskoisin. Eipä siitä haittaa ole, kun on kesäloma, vaik kello nyt onkin jo vaiks mitä. 

Kultihanipöppöä ei vielkää oo kuulunu kotsaan. Hän on kaverinsa luona. Angstangst.

Tupuna-pupu tekee vaihteeksi taas itselleen pesää. Hän on siis valeraskaana. Hohhoijaa. On varmaan aika rankkaa tuollainen.

Mulla on kuuma ja kaipaisin vähän ammetta ja suihkua, kun on niin hiki, mut en tiiä jaksanko enää tänää mennä, ku sit hiusten kuivuminenkin kestää. Toisaalt nukkumaanmenoon on vielä aikaa, ku on tullu juotua tota kahvia.

No mutta joo, ei täs kummempia. Huomenna jotain puuhaa, en tiiä viel mitä. Saapi nähä. Kuulemma luvattu sateista ilmaa. En tiiä viittiiks Keskiaikamarkkinoillekaan lähteä, jos kauhean huono ilma siellä. Rintsukoita pitäis kyl ja bikineit mennä metsästämään jostain vaatekaupasta. Se ois hyvä syy mennä, milteinpä pakkokin mennä. Huhhuh ku rintsikat on perseest, ku aina liian pienii. :/ Uusia tartten siis!

Hyvää yötä, Jeesus myötä

kauniita unia

<3:llä Aurelia