Heips.

Taas on kulunut aikaa, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Semmoista se on, kun ei vaan aina kiinnosta kirjoitella. Ei ole fiilistä kauhean usein. Nyt kuitenkin tuntuu, että on jotain erilaista tapahtunut kuin yleensä, joten ajattelin kirjoitella.

Sain yritykseni kautta kissanhoitohommaa. Saavuin toissapäivänä yokylään hoitamaan kisulia. Olen siis hänen omistajansa luona asustelemassa nyt kaksi viikkoa, sillä hänen omistajansa lähti ulkomaille. Aika mukavaa olla välillä asumassa jossain muualla kuin kotona. :)

Saavuin tänne lauantaina autokyydillä ja toin rinkkani ynnä muut rojut. Asetuin tänne taloksi, laitoin romppeeni hyville paikoille. Pidän siitä, että voi eri paikkoihin asettua taloksi. Vaikkei kauaa olisikaan jossain paikassa niin silti on kiva heti leikkiä kotia.

On vähän erilaista kun on miltei kokoajan yksin, lukuunottamatta kissaseuraa. :D En kuitenkaan ole jatkuvasti Jennan kanssa niin kuin yleensä. Kyllä hän on toki täällä käynyt ja minäkin kävin tänään kotona sairaanhoitajan ajan jälkeen, sillä minun täytyi hakea pyöräni kotoa. Pyörä, joka on kisun omistajan on liian korkea minulle, joten en voi sitä käyttää, vaikka kämpän asukki sanoi, että voin sitä käyttää.

On ollut kyllä mukavaa asustella täällä. Tietty outoa, kun on yksin, mutta viihdyn istuskelemassa terassilla auringon paisteessa ja mukava paikka myös muutoin. Kodikas ja vähän mun näköinen kämppä. Sopii siis hyvin asustella.

Lauantaina menin kavereiden kanssa jokirantaan istuskelemaan ja juomaan alkoholia. Siitä jatkoimme baariin. Eipä kyllä ollut hääppöistä. Eipä siitä alkoholista toisinaan ole muuta kuin harmia. Lihoo ja rahaa menee eikä mitään järkeä siinä. Koitan nyt taas pitää taukoa alkoholista niin kuin tuossa viikko sitten olin viikon ilman alkoholia. On sekin jo jotain, sillä kesälomalla tulee helposti juotua myös viikolla.

Toissapäivänä kämpillä oli kavereita käymässä sankoin joukoin ja kävimme kaverini ja tyttöystäväni kanssa illalla myös saunomassa. Oli mukavaa, mutta illalla kun menimme saunomaan, meinasi hermoni mennä yhteen kaveriini, sillä hän hölpötti kokoajan ja kovalla äänellä. Mielestäni on saunassa kiva olla ihan hiljaakin ja rentoutua. Oli todella epämukavaa ja rauhatonta olla saunassa kaverini kanssa. Aargh. Jotkut on niin mahottomia höpöttäjiä ja itse kun arvostan rauhallisuutta ja hiljaisuutta, (lukuunottamatta musiikkia). Oikeastaan olen muutenkin yliherkkä monenlaisille äänille, kuten astioiden kilinälle ja kalinalle. Kamalimpia ääniä ikinä. Tyttöystäväni tuppaa kolisutella astioita ja en yhtään tykkää siitä. :/

Eilen oli vähän tylsä päivä. Onneksi kaverini sentään kävi kylässä. Illalla sain jopa sentään jotain tehtyäkin, sillä luin kirjaa ja kirjoittelin  runoja. Olen siitä ylpeä. Hyvä, ettei mennyt pelkkään angstailuun kuitenkaan koko päivä. :) Tai nukkumiseen vaikka tulihan sitä paljon tehtyä ja meninkin jo kasilta nukkumaan. Hahah.

Tänään olen käynyt sairaanhoitajan luona ja kotona, niin kuin aiemmin jo mainitsinkin. Äsken kaverini oli kylässä ja sitä ennen kävin vattupuskass. Oli ihan mahottoman paljon vattuja tuossa aivan lähellä pusikossa. Ei meinannut malttaa lähteä sieltä ollenkaan pois. Lopulta oli pakko, sillä kaverini oli tulossa kylään. Tuon kaiken jälkeen lähdin pikkusiskoni luokse kastelemaan kasveja. Hän on reilaamassa, joten tehtäväkseni jäi kastella hänen kasvejaan. No mikäs siinä, varsinkin kun olen nyt tässä aivan lähellä pikkusiskoni asuntoa. Käväisin samalla Halisten S-marketissa ja ostin kaikenlaista hyödyllistä. Mukavahan se oli käydä vähän pyörähtämässä jossain eikä pelkästään jumittaa täällä kämpillä.

Äsken saavuin asunnolle ja pistin kisun naruun ulos ja otin tietokoneen syliin ja saavuin ulos terassille auringon paisteeseen. Mikäs sen mukavempaa; istua ulkona auringon paisteessa kuunnellen musiikkia ja kirjoitellen jotain. :)

Hyvää kesän jatkoa kaikil!

<3:llä Aurelia