Moi

Tänään on sitten maanantai. Ehkä jonkun uuden alku ja luuseriuteen paluu? Mua ei huolittu enää työssäoppimispaikalle, sillä poissaoloja on kertyny liikaa ja myymäläpäällikkö on huolissaan mun jaksamisesta... Ei kiva. Tuntuu aika kurjalta... Keskiviikkona meen kuitenkin koululle juttelemaan mun opinnoista. En kyl tiiä mitä tälle tilanteelle enää voisi tehdä. Luulenpa, että ainut vaihtoehto on eroaminen. Muutenkin pitää muutaman kuukauden sisällä muuttaa pois täältä missä nyt asutaan. Ja kun toi to meni nyt mönkään, ni en kyl viitti uutta to-paikkaa hakea. Kyl sen ois pitäny kirjakaupassa toimia ja kun ei toiminu, ni tuskin muualkaa iha heti. En tiiä mikä näihin kaikkiin mun ongelmiin sit oikein auttais. Tuntuu kovin epätoivoiselta.

Elämässä on onneks jotain hyvääkin. Oon tänään saanu puuhailtua. Koitan pitää itseni kuosissa, vaikkei olisikaan mitään erityistä päiväohjelmaa. No, okei. Nukuin kyl pitkään. Mut sit kävin suihkus, vein pahveja roskikseen, ostin tiskiharjan, tiskasin ja imuroin. Oon antanu nyt pupujen olla vapaana useamman tunnin ajan. Tekee kyllä hyvää niille.

Kai elämästä jotain hyvääkin löytyy, kuten puput ja ystävät. Ystävät on niin ymmärtäväisiä ja ihania. Puput osaa olla niin hellyyttäviä eikä niihin kyllästy. Ne on mamman pieniä. <3 Musta tuntuu, että mulla on vähän vauvakuumetta. Sellainen extrasöpöily kaikkea kohtaan. Oon noitten pupujenkin mamma ja lässytän niille. Katon vauvoja aina iha sydämet silmissä, kun näen jossain. Tai no siis, ei tarvii olla ees vauva vaan riittää et on lapsi. Mut no, pikkulapsi.

Onpa harvinaista, että muuten kirjoittelen tänne näinkin ahkeraan, kun eilenkin kirjoitin. Saapi nähä tulisko useammin kirjoiteltua.. :) Mutta ihan fiiliksen mukaan tietty. En saa enää harrastaa sitä "Pitäis, pitää"-touhua. Eli et kerron, mietin mitä kaikkee pitäis tehä, mut sit en kuitenkaan tee, kunhan voivottelen turhaan. Ei siinä oo mitään järkeä. Oon siitä saanu kuulla ystäviltäkin, että mulla on semmonen huono tapa. No eipä siinä muu auta kuin, että tekee asioita eikä jossittele.

On hyvä tavoite se, että saa asioita tehtyä ja on jotain josta kertoa. Kohta lähdemme avopuolisoni kanssa samoilemaan luontoreitille. Tekee hyvä liikuskella. En viitsi lähteä juoksemaan vielä tässä kohtaa, kun on niin paljon ylipainoa, mutta jahka saan laihdutettua niin sitten voi sitäkin harkita. Tänään menemme kävelemään.

Nyt täytyy lopetella, sillä valmistaudumme lähtemään luontoilemaan.

Hyvää päivänjatkoa itse kullekin!

<3:llä Aurelia