Heimoi blogini.

Tulipa sitten syötyä herkkuja. Ihan liikaa ja nyt huono olo. En tiiä mitä tekisin lopuille herkuille. Dipit ei kuitenkaan säily kauaa jääkaapissa eikä kolakaan. Ostin ihan liian paljon kaikkee. Hittans. Sillonku tekee mieli herkkui ni ajattelee, että voi syödä vaikka mitä, mut pienen hetken, ku on niitä vetäny, ni sit jo oksettaakin ja on semmoinen olo, että ei enää ikinä.

Päivä on muutenkin ollu aika jostain ja tällä hetkellä kaikki tuntuu hyvin kaoottiselta. Elämä, kämppä ja pää.

Kaaos.

Kämppä on tosi sotkuinen ja se häiritsee elämää ja päätäkin. Siivouksesta olisi siis hyvä aloittaa, mutta ensin tämä teksti, sillä haluan selvitellä itselleni mistä mikäkin asia johtuu ja missä mennään mun elämässä.

+Ei ole kauhean masentunut olo: Usein hymyilyttää ja naurattaa ja on kivaa.

+Kiva ihastus, jonka kaa olo tuo hyvää mieltä paljon

+On joku paikka minne mennä arkisin-> paja

+Pajalla oli hyvä tavoitekeskustelu, josta sai hyvää mieltä ja energiaa, motivaatiota mennä eteenpäin.

+On olo, että pystyy vaikka mihin, kun vain yrittää tarpeeksi kovaa. Luottaa itseensä paremmin. Tietää, että ei oo tyhmä ja on lahjoja.

+Paljon muuta....

 

-

-

...En tiiä kannattaako näitä edes miettiä. EI. Ne ratkeaa positiivisten asioiden kautta. :)

 

Kaoottinen on siis kotini. Konkreettiset asiat ovat usein niitä helpoimmin lähestyttävimpiä ja helpoimmin ratkaistuja. Aloitan siis kodistani, jotta voin rauhassa keskittyä pääsykokeisiin lukemiseen ja muuhun olennaiseen. Ettei tuntuisi siltä, että kaikki on kaaosta, vain sen takia, että kämppä on sekainen. Totta kai kaiken sotkun näkeminen saa tuntemaan, että kaikki muukin kuin oma kämppä on kaaosta. Toki kämpän ulkonäkö kertoo paljon asujastaan ja mulla ei taida ihan kaikki pilllit olla nyt pussissa. Sen tästä kyllä huomaa.

Jaksamattomuutta on ollut paljon ja mielenkiinnon puutetta asioihin(kuten kitaransoitto ym. luova toiminta). Ei vain nappaa paljon mikään ja senkin takia tulee välillä juotua liian paljon. On se vielä normaalin rajoissa, mutta täytyy vähentää sitä toimintatapaa, että juo ankeisiin fiiliksiin ja usein. Pari viikkoa ilman alkoholia olisi oikein hyvä juttu. Täytyy yrittää taas pyrkiä siihen.

 

Viime kerrasta, kun kirjoitin on jo kulunut varsin paljon aikaa, mutten silti nyt rupea kertomaan kaikkea alusta alkaen vaan kerron sitten, kun asiat tulevat vain esille. En halua mitään kronologista tarinaa ruveta nyt sepittämään tähän. Se on aika kuivaa.

Tällä hetkellä:

*Olen ihastunut ja hengailen ihastuksen kaa usein :)

*Käyn pajatoiminnassa, jossa keskitymme tätä nykyä työnhakuun(erittäin oleellinen, hyödyllinen asia)

*Koitan lukea ahkerasti pääsykokeisiin. Haen opiskelemaan ruotsinkieltä sekä Åbo academiin(ÅA) että Turun yliopistoon.

*Mietin mikä on päivän seuraava askel. Kävisinkö nyt illalla suihkussa vai aamulla? Siivoanko nyt vai myöhemmin?

Viikonlopun olenkin sitten vanhempien luona. Vietämme äitini synttärijuhlia ja isoveljeni perheineen tulee myös käymään. Ihana nähdä heitä. Kummilapsikin on taas niin hurjasti kasvanut. <3

Huomenna on pajaa ja iltasella menemme kavereiden kanssa kiertelemään vähän kirpputoreja. :) Täytyy käydä myös apteekissa ostamassa lääkkeitä lisää. Tiistaina eli eilen lääkäri päätti, että psykoosilääkettäni olisi tarpeen vähän vähentää, sillä se vähentää dopamiinineritystä niin paljon, että saattaa juurikin vaikuttaa kiinnostuksenpuutteeseeni. Olisihan se hienoa, kun jaksaisi ja kiinnostaisi enemmän tehdä kaikkea. Jumitan niin paljon vain koneella ja toljotan jotain. Se alkaa käydä pidemmän päälle aika ankeaksi. :(

Olisi varmaan nyt aika ruveta päivän viimeisiin toimiin, vaikka tuntuu, ettei niin jaksaisikaan, mutta askel askeleelta kohti siistimpää kämppää. :) Kaaoskin rupeaa hellittämään. :)

Kiitos ja hyvää yötä kullekin!

<3:llä Aurelia