Hejssan!

Jag bestämde skriva på svenska den här gången. Förstås är det mycket svårare och måste tänka på mycket hur säger saker som vill säga. Jag skulle inte vilja använda ordbok nu. Det är jobbigt och tråkigt. Hoppas att ni förstår ändå vad säger jag.

Jag har inget speciellt inspiration att skriva nu hit men vi ska se om jag hittar på någonting.

Min dag har inte varit så bra. Jag har sovit sovit och sovit. Måste säga att jag är jätte deprimerad. Jag skulle ha haft paja och läkare tid men jag sov bara, orkade inte att vakna. Käns sådant att världen och livet är inte för mig o.s.v. Morgona och dagtid känns ofta svåra för mig. Dem är tråkigaste tider i min dag. Idag måste jag äntligen vakna upp eftersom några människor kom att titta på min bostad. Någon som skulle vilja köpa den här lägenhet. Jag städade lite förre det.

Kvällarna kan vara helt okej och ibland, några dagar har jag även om inspiration att skriva eller göra någonting annat kreativ eller jag prattar för mycket i facebook o.s.v. Kaffe kan påverka ganska mycket för det. Till exempel nu när jag skriver den här texten dricker jag kaffe. Okej.... Klockan är nästan tolva på natten men... Man säger att det att sover bara lite på natten kan hjälpa för deprimation. Aktuellt har jag märkt det. Det är sant.

No men jo. Ofta har jag ingen motivation för livet för det att jag lever. Känns sådant att ingenting gör mig glad fast det är inte sant när jag riktigt tänker på det. Nu är det bra tid tänka på vad gör mig glad. Komma ihåg att livet är inte så tråkigt.

Kiva saker i livet:

-Andra människor och deras sällskap <3

-Skrivning blog och andra saker

-Inspirationer för saker

-Intuitio(det visar vilka saker är dem jag måste göra och vilka jag riktigt vill göra, liksom "följ din hjärta".) Intuitio är jätte viktigt för mig. Måste lyssna sig själv. Kanske det kräver lite att lära sig det om har inte gjort det men sen när du lärar det är det lätt och gör livet lite lättare. :)

-Lyssna på musik fast ibland vet jag inte vad lyssna på nästa och sen det kan hända att jag lyssnar hela tiden samma låter eller artister

-I världen finns det många så vackra och kiva saker. Små saker som gör man glad till exempel det att man går till skogen och hör fåglar som sjunger. I naturen känns så olikt, lugn kommer till själ. Just igår märkte jag det när jag var ute med hundar.

-Djur

-Naturen

-Sommarstuga och enkel liv där

-Favorit språk till exempel danska, samiska och isländska

-Framtid drömmar som gör mig tro att jag kan göra vad som helst i mitt liv. Dörrar är öppna för mig.

Många andra saker gör mig glad också men jag bara kommer inte ihåg dem när jag känner mig själv ledsen.

Jag kunde också skriva vad gör mig ledsen men det är inte bra idé. Bättre tänka på bara kiva saker och glömma tråkiga. Positiv attityd i livet är viktigt för mig och det gör mig att stiga upp när jag nästan avger.

Hit kunde jag sätta en låt som är viktig för mig och det är liksom av det att aldrig avge.

https://www.youtube.com/watch?v=hnAwPeqrdAk

Det är bra att sluta nu.

Avge aldrig, var positiv och livet bär dig. (elämä kantaa)

<3: Aurelia