Heippatihei

Pitkästä aikaa blogin äärellä.

Kuulumisia:

-Masennus on selätetty, nyt pitää varoa ettei tule hypomaniaa tai maniaa. Lääkettä taitaa olla nyt juuri sopivasti.

-Miesrintamalla ei mitään ihmeellistä. Poikaystäväkandidaattia ei oo löytynyt, mut yhen kaa säätöä. "Hengailua". Se taitaa olla sellasta fwb.

-Nauttinut ihanista säistä oleilemalla paljon parvekkeella. Fiilistellyt sitä hyvin paljon. Siellä on nyt pöytä ja tuolit.

-Heittänyt talviturkin pois

-Ei tee tällä hetkellä oikein mitään järkevää. Paja loppui masennuksen takia, mutta nyt ei ole mitään, vaikka on terve. Olisin ehkä halunnut ottaa jonkun avoimen yliopiston kurssin, mutta eipä ois varmaan ollut järkeä siinä rahallisen tilanteen vuoksi.

-Vähän tylsää toisinaan, mutta onhan sitä paljon mitä vois tehä. Sit vaan tuumasta toimeen! Tääkin on yks tekeminen, ni kyl tekemistä piisaa ja jotain saa toteutettuakin jhes.

Kävin muuten eilen minigolfailemas naapurien kaa. Oli kyl hauskaa. Sain yhen kerran yhellä reikään. Se oli siistii kyllä. Tais olla aika sattumaa tosin... Heh. Ennen tuota kävin kirjastossa ja lainailin muutamia kirjoja. Kirjastot on kyl ihania paikkoja. Rakastan kirjojen tuoksua ja sitä kirjapaljoutta. <3

Keskustareissun jälkeen tuli kaveri kyläileen ja hengailtiin kuunnellen musaa. Oli tosi kivaa. Ois tietty voinu keksiä jotain aktiviteettia, mut ei oikein keksitty, et mitä. No menihän se ilta noinkin ja mukavaa oli. :)

Täl hetkellä juon tässä aamukahvia ja kuuntelen Kaj:ta. :DDDD Vaihteeks taas. Ei ookaan hetkeen tullu kuunneltua. Hyvä, että on ollut taukoa siitä.

Tuli herättyä automaattisesti jo ennen viittä. Aikamoista. Heräilin rauhakseltaan ja keittelin kahvit ja tein leivät. Laitoin termoskannuun kahvia ja nyt voinkin sitten pitkin päivää sitä juoda eikä tarvitse jatkuvasti olla keittelemässä.

Mitäs tänään tekisi.... Hmm. Syömään meen ainakin vanhempien luo. Sitä ennen voisi lukea kirjoja. Voisin lukea loppuun muumikirjan "Kometen kommer" ja sitten Suomenusko -kirjaa jonkun verran. Lopuksi jotain ihan hömppää tahi runokirjaa. No tässä kaikenlaista. Sitten vaan lukemaan! :) Kännykkä pois ja lukemista. Jos ei huvita lukee, ni voi kirjoittaa myöskin. Löyty muuten ex-asukkaan kirjoituskone kellarista. Aika siistiä. Jotain hyödyllistäkin jäi asukkailta. Muuten aika rojuu vaan. Oli hauskaa rikkoa yks hyllykkö. Hiton terapeuttista. :P

Nooo mutta juuuu. Hauskaa kevätpäivää itse kullekin!

<3:llä Aurelia