Heippahei!

Nyt on lähtenyt kunnolla arki käyntiin. Käyn iltaopintoina koulua Turun ammatti-instituutissa. Opiskelen asiakaspalvelua ja myyntiä eli merkonomin tutkintoa. Opiskelu ei toistaiseksi ole ollut erityisen raskasta. Aika rennolta on se tuntunut.

Opintojen lisäksi olen töissä telemarkkinointifirmassa ja kaupittelen luustotuotetta. Se on kivan haastavaa ja tykkään siitä, kun pääsee ilmaisemaan itseään ja kehittymään myyjänä. Joka päivä tulee tietynlaista varmuutta siihen touhuun.

Olen ollut vasta kolme päivää töissä. Ekana päivänä oli vain teoriaa eli ei päässyt soittamaan puheluita, mutta kahtena toisena päivänä paahdoin jo täyttä höyryä myyntipuheita. Ekana päivänä sain kiitettävät kolme kauppaa aikaiseksi wuhuu! Tokana päivänä ei mennyt niin loistokkaasti, mutta sekin ihan hyvin. Sain kaksi myyntiä. Onhan se ymmärrettävää, ettei alussa mene niin hyvin, mitä nyt eka spiikkipäivä oli poikkeus.

Koulun ja työn vastapainoksi koitan rentoutua nähden muun muassa kavereita. Vielä kun saisi liikunnan mukaan vapaa-aikaan ja osaksi arkirytmiä. Tänään koitan vanhempien luona polkea kuntopyörää. Se on aika mukavaa, etenkin, kun on musiikkia harjoittelun tukena!

Kuntoa täytyy parantaa. On kurjaa, kun vähänkin pyöräilee niin on ihan puhki. Se on erittäin epäkäytännöllistä, joten asiaan on tehtävä iso muutos. Vaikka sitten polkemalla vanhempien kuntopyörää. Se on kivempaa kuin lenkkeily.

Musiikkikin ja runoilu täytyy nostaa tärkeäksi osaksi vapaa-aikaa. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Jos ei muuta niin lauleskelua. Se on helppoa ja matalan kynnyksen toimea. Siihen ei tarvitse tarvikkeita muuta kuin sanoitukset nokan eteen.

Eli koulu, työ, liikunta, musiikki, kaverit ja yhtenä asiana kirjojen luku ja television tölläys. Tällä hetkellä on meneillään Maajussille morsian -ohjelma. Se on kivan viihdyttävä.

No mutta eipä tässä kummempia. Kai tää kaikki tästä vähän tasoittuu. Vielä kun saisi terveellistä elämäntapaa pidettyä yllä. Harmittaa, kun olen aiemmin tuossa ostanut chilipähkinöitä enkä haluaisi syödä niitä, ne kun ovat niin epäterveellisiä ja koitan pyrkiä terveelliseen ruokavalioon. Kai ne on pakko syödä tai sitten tungen ne tyyliin roskikseen. Ei ne oo ku vaan Xtran halpoja sellaisia. Eivätpä paljoa maksaneet siis.

Hyviä jatkoja kaikille, koitan välillä päivitellä blogiakin, mutta fiiliksen mukaan. Nyt kaipasi tätä.

Sydämellä Aurelia