Huomenta.

Tänään sain pitkästä aikaa herättyä oikein aikaisin. Saa olla tyytyväinen itseensä. Heräsin jo viideltä.

Elämä ei ole ollut ihan helppoa viime aikoina sairauden kanssa, sillä syksy on tuonut mukanaan masennuksen tyyppistä oireilua. Onneksi olen silti onnistunut koulua käymään. Muutamia poissaoloja on, mutta parhaani olen silti kuitenkin tehnyt. Tiedän sen. Saanut kaikki tehtävät tehtyä ja ollut perillä asioista. Koulussa on ollut kivaa ja koulukaverit on mukavia.

Eilen illalla vielä oli tosi ankea olo, mutta onneksi tää aamu on alkanut miellyttävästi. Aikaisin herääminen kannattaa. Tulee jotenkin parempi olo. Nyt kun vaan pysyis hereillä eikä menis takas nukkumaan. En kyllä kehtais mennä takaisin pehkuihin. Tiiän, että siitä voi tulla aika kurja olo ja tulee nukutuksi sitten taas paljon. Tuttu kuvio sellainen, liiankin tuttu, joten taidan pysyä vaan hereillä, vaikkei mitään ihmeellistä tekemistä oliskaan.

Tänään olis visuaalisen myyntityön -kurssin tehtävän tekoa. Tarttee ottaa kaupoissa kuvia ja vertailla huonoa ja hyvää esillepanoa ymta liittyen kurssin aiheeseen. Toinen asia mikä tarttee tehä on vakuutusfirmassa käynti. Tarttee viedä korvauspapereita lääkkeisiin liittyen, jotta saa rahaa takas ostoista.

Oikeastaan vois tehä sillä lailla, että nyt kun on aikaa niin menis aamupäivällä vanhempien luo hengailemaan hetkeks ja sit kaupungille hoitamaan asiat ja lopuks illalla koulua. Siinäpä sitä tekemistäkin ois, ettei menis vahingos takasin nukkumaan.

Toivottavasti tästä päivästä tulis hyvä päivä. Kai se on minkälaiseks sen itte tekee.

<3:llä Aurelia