Iltaa.

Aika monet käyttää(lähes tulkoon kaikki) facebookkia. Monet myös Instagramia ja Whatsappia. Sit on kaiken maailman Pinterestit ja LinkedInit. Onhan noita....

Mut.

Oisko kiva käyttää jotain vähän vaihtoehtoisempaa paikkaa? Jotain oikeasti mielenkiintoista. Tai siis, oikeesti. Tehä itse kunnolla taidesisältöä. Semmoista luovaa. Niin. Sitä taidan etsiä.

Käväisin irc-galleriassa. Nyt on taas profiili sinne. Oli kai vähän tylsää ni tein profiilin sinne.. En tiiä miks, ku eipä siel mitään oikein oo. Toisaalta... Miks pitäis olla? Kysymys kuuluu, mitä haen sieltä. Tuttavia? Ehkä. Toisaalt se on täynnä ällöjä ukkeleita, jotka hakee tyylii seksiseuraa. Äh.

Some.... Sosiaalinen media. Mitä se sit luo ihmiselle.... Viihdettä ja turhaa ajanvietettä. Mitä sillä sit taas tekee? Ei ainakaan mun elämän tarkoitus. Se luo riippuvuutta ja ahdistusta aina välillä. Täynnä kaikkea mahdollista. Runsaudenpula jne. Kaaos.

Kaaos ei oo ihan se mitä oon hakemassa. Ehkä siks oonkin kyllästynyt Facebookiin ja hakeuduin irc-galleriaan. Onhan se tuhatkertaa selkeämpi ja yksinkertaisempi paikka. Siinä mielessä kiva. Harmi vaa, ettei siel oo ketää tuttui. :D

Okei. Some.... Onko se tyhjyyden täyttöä varten? Helppo tapa käyttää arvokasta elinaikaansa. Ei hyvältä kuulosta. Mitä siis haluan tehdä elämälläni?

Taide.

Oppiminen.

Rakkaus.

Välil tuntuu, et on vaa kokoajan ihan hukassa jotenkin. Ehkä mietin asioita vaan liikaa ja teen liian vähän. Niin se taitaa olla. Elämänsisältö, mut ei some.

Opiskelu, musa, kuvataide, kavereiden kaa hengailu, kirjoittaminen(niinku tääkin nyt)... No. Ehkä tykkään vaan pohtia asioita ja kirjoittaa pohdinnoista. Liika ajattelu on kai hyvä käyttää hyödyksi? Purkaa paperille.. Tai no. Ruudulle tässä tapauksessa.

 

Yksinkertaisuus

se kultaa on

Kulta kulta

en minä malta

olla ilman sinua

 

Tule tule luokseni

avaa avaa silmäni

rakasta minua

 

Paljous maailman

hajoittaa minua

sydämeni murskaa painollaan

Monimutkaisuus

Kaoottisuus

Kaiken turhuus

 

ja olemattomuus.

 

Hyvää yötä lukijat. Saatan jatkaa toisessa blogissa ajatuksenjuoksua. Kiitos.

<3:llä Aurelia