Hei. 

Sain äsken jonkin positiivisen ajatuskulun tehtyä itselleni. Se on jo jotakin, kun viime aikoina olen ollut tosi masentunut. Jopa siinä määrin, että olin päivystyksessä kaksi kertaa käymässä. 

Ajattelin äsken Youtubea käyttäessäni, että miksi mun elämä menee näin, en oo saavuttanu mitään ja noi ja noi on ja menestynyt toikin jne. MUTTA. Sitten jostain syystä sain muokattua ajatuskulkua(tuntu iha mahtavalta aikaansaannokselta). Ajattelinkin sen sitten niin, että "Eihän se ole minä, me ollaan kaikki yksilöitä. Kaikilla on oma tiensä ja kaikille tapahtuu sattumalta niin eri asioita. Ja oonhan mä ollut tähänkin asti aika onnellinen, vaik välil vaikeeta ja vaikka en oo tavallaan mitään ihmeellistä saavuttanut. " Siis, että ei voi verrata itseään muihin mitenkään ja ihan turha. On vain nautittava muiden aikaansaannoksista esimerkiksi ilman kateutta ja ymmärrettävä täten jotain todella hienoa. On ollut pitkään vaikea nauttia muiden hienoista asioista, kun on vertaillut itseään muihin. Viime yönäkin näin unta taas mun siskosta ja siinä toistui se perus teema, että hällä meni tosi hienosti ja hän oli suosittu kaikkien sukulaisten keskuudessa ja vaikka mitä, ja ite olin ihan surkee vaan. 

Ei mul mitään muuta ihmeellistä asiaa ollut. Halusin vaan ton asian ilmaista tänne. Saavutus tämäkin, että saa tänne kirjoiteltua. Ehkä asiat alkaa taas etenemään ihan pikku hiljaa. Toivon mukaan..

Kiitos ja hyvää elämän kulkua 

<3:llä Aurelia