Huomenta arvon lukijat (tai mikä vuorokauden aika onkin nytkun luet tätä). 

Sain tänään mukavasti rahaa, n. 500€. Sain maksettua ystävälleni 200€ velkoja ja ehkä saan kohta kaiken myös maksettua vanhemmilleni. Sitten ei olekaan enää velkoja kellekään. Tuntuu kyllä kivalta. Ollu niin pitkään jollain taval velkavankeudessa. 

Nukuttiin kullan kaa viime yönä teltassa. Aika viileä ulkona, mutta otimme vaikka kuinka paljon peittoja ja kaikkea lämmikettä telttaan niin oli ihan mainion lämmin. Ei hytistyttänyt paitsi sitten, jos piti nousta vuoteesta pois, niin kuin esimerkiksi aamulla.

Keittelin aamukahvit ja toin telttaan termospullossa. Aika tunnelmallista ja mukavaa. Vähän heräilin yöllä, mutta ei se mitään. Varmasti teltassa nukkumiseen tottuu. Ensi yönäkin sitten taas sinne. Ei viitsi hetkessä taas siirtyä sisälle, kun ollaan nähty vaivaa peitteiden roudaamisessa.

Muttajoo. Mitäs tässä tapahtunut ja mitä kuuluu. Oli mökkireissu kavereiden kanssa. Oli ihan tosi kivaa! Olen myöskin kirjoittanut tehnyt bujoa eli bullet journalia. Sitä ei kyllä aina tule tehtyä niin aktiivisesti, mutta turha ottaa paineita ja stressiä siitä. Se on kuitenkin ihan harrastejuttu.

Mulla on tossa pari avoimen ammattikorkeakoulun ilmaista kurssia, mutta valitettavasti en ole oikein saanut tehtyä mm. sen takia, että se on vapaaehtoinen ja ryhtiä ei ole vaan elämään syntynyt. Olisi varmasti parempi opiskella sitten, kun on muutenkin arkea.

Aion muuten syksyllä muuttaa poikaystävän luo Viitasaarelle. Jatkan merkonomin opintoja oppisopimuksen muodossa. Siitä saa sitten palkkaakin. Se on kyllä järkevää, vaikka aluksi tuntui, että pitäisi käydä opinnot Turussa loppuun, mutta onhan toi oppisopimus tosi hyvä idea.

Täytyy nyt vielä maksaa yksi velka pois vanhemmille. Ja sitten rupean puuhailemaan mitä nyt keksinkään. Voisi vältellä päiväunien ottamista, sillä päivä menee niin ihan hukkaan. Tulee niin paljon otettua päikkäreitä ja se on ihan turhaa. Nyt vain pakolla on ylhäällä... Onhan se tosi vaikeeta, kun jos ei huvita tehä oikeen mitään erityistä ja alkaa vaan väsyttää mitä ikinä tekeekin. Illalla mennään kuntosalille. Täytyy sitten olla jotenkin pirteänä ja reippaana. 

Semmosta. Hyvää päivän jatkoa itse kullekin!

<3:llä Aurelia