Moi.

Olen nyt asumassa uudessa asunnossani. Maalla mettän keskellä. Olen toki jo omalla tavallani asunut täällä muutenkin koko kesän pitkäperjantaista alkaen, mutta nyt kaikki tavarat ja osoitetiedot ovat täällä.

Tavarat ovat hieman etsineet paikkaansa. Pirtti on aivan täynnä kaikkea tavaraa/rojua. Mielestäni se on entistä kodikkaampi. Tai no niin, oma kädenjälkeni ja minä itse, näkyy tässä, mun tavarat ja maailma. Se on kivaa. Toki täytynyt paljon karsia tavaroista. Osa kylmäkomeroon, jotkin yläkertaan, osa mökkiin ulos.

Kylmyyttä ja kosteutta kestävät tavarat tarvitsee viedä mökkeröiseen. Se mikä ei niin pahasti kärsi kosteudesta ja kylmyydestä, yläkertaan(siellä ei lämmitystä). Loput kosteudelle herkät asiat tavarat kylmäkomeroon ja kaappeihin. Tässä on kyllä hommaa. Eipä siinä.

Koulukin on alkanut pikku hiljakseltaan. Rupean käymään koulua vieruspaikkakunnalla. Siellä on kaksi kertaa viikossa lähiopetustunnit yhdeksästä neljään. Täytyy kyllä keksiä muillekin päiville jotain kehittävää tekemistä. Jospa jotain työhommelia, jotta saisi rahaa enempi ja olisi fiksua puuhaa.

Suanen lopettaa kirjoittamisen tältä kertaa. Tuli jotain muuta ja kirjoittaminen jäi. Nyt muihin hommiin.

<3:llä Aurelia