Huomenta.

On kaikenlaista meneillään, ja tuntuu hyvältä niin. Teatterikurssi, aikuislukion verkkokurssit(äidinkieli1 ja ruotsi1). Otin verkkokurssit aikuislukiosta, sillä tavoittelen ruotsin kielen opiskelua yliopistossa, joten korotan arvosanoja ja kirjoitan kyseiset aineet uusiksi ylioppilaskirjoituksissa.

Kiinnostaisi ottaa muutamia muitakin kursseja aikuislukiosta, kuten filosofiaa, mutta eipä mulla niin paljoa aikaa ole. Ei kannata ahnehtia liikaa kursseja. Usein tapana ahnehtia liikaa tekemistä, ja sitten voi vain huomata, että on ihan väsynyt eikä jaksakaan tehdä asioita niin paljoa. Ja helposti käy niin, ettei saakaan sitten tehtyä mitään. Kaikki lässähtää käsiin.

 

Tekee mieli jatkaa unia. Heräsin 15 vaille kuusi ja kova väsymys tässä. Juon kahvia, mutta eipä sekään oikein auta. Mulla on paha tapa ottaa aamuisia päiväunia, mutta sitten, kun herään unilta, on entistä väsyneempi olo ja on vaikea terästäytyä, virkistyä ja tehdä asioita.

Joop.

Tänään on ohjelmassa vähän koirankoppi-puuhia, opiskelua(ruotsista 1. kappale ja tehtäviä sekä satunnaisten sanojen opiskelua Quizletistä; äidinkielestä tehtävävihon kaksi seuraavaa tehtävää sekä lukupäiväkirjan tekoa), koirien kaa ulkoilua. Voisi myös soitella kitaraa tai/ja kanteletta. Tiiän, että tekisi hyvää ja ois kivaa.

Mutta sellasta. Nyt on pakko keksiä jotain virkistävää puuhaa. Hyviä aamunjatkoja!

<3:llä Aurelia