Huomeniitta.

Täällä on heräilty melko virkeinä. Tai no miten sen nyt sitten ikinä ottaakin... Väsynyt on ollut, mutta sillä lailla virkeä, että on jaksanut tehdä kaikenlaista. Keitin kahvit, tein munakasta kullalle, tein puuron itelleni, tyhjensin täytin tiskikoneen, ruokin koirat. Saa olla tyytyväinen, että jaksaa näin hyvin!

Nyt onkin haasteena se, miten saa pysyteltyä koko päivän hereillä, ettei ottaisi päikkäreitä. Se on todella haastavaa, koska olen tottunut nukkumaan päiväseltään. Huoh.

Tekemisiä on. Eilen hahmottelin paperille, että mitä pakollisia ja mitä vapaaehtoisia tekemisiä on. Tässä niistä listaa:

Pakolliset:

Opiskelu

Teatterikurssi(paikalla olo ja vuorosanojen harjoittelu)

Kotityöt, kuten pyykinpesu, tiskikoneen täyttö tyhjennys, järjestely/siistiminen, pölyjen pyyhkiminen. Lauantaina pyrin pitämään jatkossa siivouspäivän, jolloin hoidan peruskotityöt kuin myös pölyjen pyyhkiminen ja välillä lattian pesu. Kulta saapi imuroida koko asunnon. Hän kun on se imuroija-vastaava henkilö. :D

Eläintenhoito: kissa, koirat ja puput

Liikunta: Kuntosali, koirien kaa kävelyt

 

Vapaaehtoiset:

Kirjoittaminen: blogi, runot, novelli, biisit

Musiikki: kitara, kantele, laulu, sävellys

Lukeminen: kauno- ja tietokirjallisuus

Kuvataiteilu: Piirtäminen, maalaaminen

Askartelu ymt. projektit: bujo, ajatuskartat ymt liimaa leikkaa -jutskat

Heppailu: naapurien luona

Kaikenlaista sitä on :)

 

Pitäis pitäis. Vois vois. Pois se minusta! Toimintaa järjestyksessä missä tahansa. Pois fundeeraaminen, asiat ei ole monimutkaisia. Mulla on nyt aikaa tehdä se ja se juttu. Ei ole parempaa ajankohtaa ikinä. Nyt on se oikea hetki mihin vaan. :) Ole armollinen itsellesi. Kuuntele sydäntä ja intuitiota. Kiitos.

Hauskaa ja oppivaista päivää!

<3:llä Aurelia