Heimoi.

Ajattelinpa sitten tulla kirjoittamaan tätä blogia. Alkaa nii tuntumaan siltä, etten tiiä mitä tehä, ku on niin paljon tekemistä. Ei tiiä mistä aloittais. Tietty yks hyvä ohjenuora vois olla "Työt ensin sitten huvit".

Tehnyt oon tänää kotihommia ihan mukavissa määrin. Pyykkiä pessy, tiskikonetta pyörittäny jne. Nytkun ois aikaa tehä kaikkee muuta ni pelkkää kysymysmerkkiä. No. Pelasin kyllä Flatoutia, ku se on sellanen happeninki, joka rentouttaa ja parantaa keskittymiskykyä.

Seuraavaks. Suapi nähä. Ei ainakaan mitään stressiä siitä mitä tekee. Stressistä vaan pahaa oloa. Oon erityisen herkkä stressille. Tulee helposti niskajumeja ja naamakipuja, kun jos stressaantunut olo.

Mut nyt. Täytyy valmistautua laulutunnille.Se alkanee piakkoin ja täytyy lähteä. Jokin selkeä suoritus sentään, joka vaan on enkä voi päättää siitä. Jee.

Koulu alkanee muuten helmikuussa viimeistään. Kivaa. Sitä onkin tässä jo odoteltu. Saa selkeetä päivärytmiä, joka pitää mut kaikin puolin paremmin "koossa" ja reippaana. Tällai, ku on vapaata vaan niin tulee tehtyä kaikkee turhaa, kuten tänään vahingossa turhan pitkät päiväunet. Huhuh. Oli kohtuu outo olo, kun heräsi.

Laulutunnille nyt mars.

<3:llä Aurelia