Päivvää. Buorre beaivi. (pohjoissaameksi)

Koulua ei ole vieläkään, mutta tarkoitus jatkaa opintoja piakkoin. Opinto-ohjaaja soittaa tänään myöhemmin vielä niin keskustelemme asioista.

Minulla on meneillään teatterikurssi, jolla valmistelemme näytelmän, jonka esitämme keväämmällä.

Musiikkiopistossa on 45 minuutin klassisen laulun tunti kerran viikossa ja viulutunti kestää puoli tuntia per viikko.

Aloittelin aiemmin aikuislukion kursseja.... Mietin josko jossain välissä mikäli aikaa liikenee niin voisin niitäkin hiljakseltaan tehdä, vaikka 1 kurssi jaksossa. Mulla on liian korkeat tavotteet kursseilla. Tarttisi vissiin vähän löysätä tätä kunnianhimoa, joka tyyliin tekee mahdottomaksi opiskelun ruotsin kielen osalta.  Mutta niin, aloittelin aikuislukiota, mutta sen sitten jätin kesken, kun koin, että siitä on enimmäkseen vain stressiä ja vähän turhan takia tavallaan. Se ei kuitenkaan ole minun pääopintoni ja kertaalleen olen kyllä lukion käynyt. Nyt oli tarkoitus korottaa arvosanoja ja ennen kaikkea pärjätä paremmin ylioppilaskirjotuksissa sitten, kun ne uusii. Ainakin ruotsinkielen ja äidinkielen osalta olisi hyvä uusia ja korottaa. Menivät niin huonosti.

Niiiin. Aikuislukion ruotsin kursseja ainakin mahdollisuuksien mukaan. Pakko hyödyntää tuo 95€:n maksettu vuosimaksu.... Nolottaa, jos en saa mitään aikaiseksi sen aikuislukion osalta, kun olen kuitenkin jo maksanutkin.

Mitäs muuta... Olo on ollut aika tasainen lukuunottamatta uuden lääkkeen kokeilua. Se pisti ihan surkeaksi olon. Lopetin sen sitten, kun koin, että siitä oli niin paljon haittaa vaan.

Mutta nyt tuumista toimiin. Täytyy soitella muutamaan paikkaan, kun on vielä virka-aika.

<3:llä Aurelia