Moimoi

Elämä on vaikeeta itse kullekin.

Mulle se on liikaa kaikkea. Okei no haalin ittelleni liikaa kaikkea, mut toisaalt tykkään, että on paljon tekemistä. Siitä, että on paljon kaikkea meneillään, saa inspiraatiota ja draivia elämään. Se tuntuu hyvältä ja mielekkäältä, vaikka tavallaan vähän/paljon stressaiskin. Must tuntuu, että se on lopulta sellasta hyvää stressiä.

On inspiroivaa on moninaista.

 

Koulu alko viime viikon keskiviikkona. Se luo uudet haasteensa ja tehtävänsä. Se on prioriteettilistalla ihan ekana terveellisten elämäntapojen jälkeen.

Seuraavana tulee töidenhaku. Olisi hyvä saada kesätöitä. Töiden haku vaatii oman työnsä ja ponnistelunsa. Työlistalla on tällä hetkellä Tokmannille videotervehdyksen teko. Huomenna on S-ketjun pikahaastattelu. Siihen tarvitsee vielä tänään vähän valmistautua.

Kolmantena teatterikurssi... Mutta nyt on kysymysmerkkinä se, että..... Tuleeko siitä meidän näytelmästä mitään. Vi ska se. Kattellaan!

Neljäntenä: Laulutunti ja viulutunti. Kivoja harrastuksia. Niitäkin varten tosin tarttee nähä vaivaa enempi. En ymmärrä mihin kaikki aika valuu...

Ylimääräisiä opiskelujuttuja on aikuislukion verkkokurssit, että jos kerkeää ni jossain väleissä. Sit on kans avoimesta AMK:sta täysin joustavasti tehtävä kurssi liiketoimintaa ja matikkaa. Ne tosin kerkeää tekeen millo vaa. Nehän voi tehdä vaikka kesällä, kun on EHKÄ paremmin aikaa(mitä tosin vähän epäilen :D )

 

Yksi tärkeä juttu... nimeltään liikunta. Mulla on kuntosalikortti ja torstaisin ois sählyryhmä. Ensi viikolla, jos pääsis molempiin, ois huippu juttu. Liikunta on kuitenkin ehdottoman tärkeää. Se pitäs priorisoida iha etualalle.

 

Tänään on siivouspäivä. Huomenna tulee pari ystävää ja lauantaina onkin sitten yhet bileet. No. On tässä silti omia pakollisia tehtäviä juttuja, vaikka kavereita tulee. Täytyy vaan tehdä. Ensi viikon maanantaina on palveluenglannin koe. Siihen täytyy ruveta lukemaan täysillä.

Kiitos kiitos. Kirjoittelemisiin.

<3:llä Aurelia