Aamuja huomenia

Viime päivinä on ollut rento hyvä olo. En ole jaksanut miettiä pakollisia ikäviä juttuja vaan koittanut vaan rentoutua ja se onkin onnistunut hyvin. Mutta. Nyt kuitenkin olisi taas pikku hiljaa aloiteltava pakollisia juttuja, mutta pienin askelin.

Priorisointi auttaa:

1. Koulu

2. Teatteri

3. Soittotunnit

4. Liikunta(sali yms. )

 

Loppuen lopuksi ei ole hirveän paljoa tekemistä, kun sen oikein oivaltaa ja se tuottaa hyvän olon, kun on luppoaikaa, kun voi vaikka hyvällä omalla tunnolla lukea kirjoja. Siitä olen erityisen kiinnostunut ollut viime aikoina. Se on niin kivaa ja inspiroivaa. Se myös tietystikin kehittää omaa kirjoittamista.

En ole hirveän montaa kirjaa vielä lukenut tänä vuonna, mutta ei se mitään, into senkun lisääntyy pienin askelin(tässäkin tapauksessa) eikä kyseessä olekaan suoritus, vaikka suoritukset tuntuukin kivoilta. :D

Olen lukenut siis jotain noin neljä kirjaa tänä vuonna. En oikein muista kaikkien nimiä ja että mitä olinkaan edes lukenut, mutta aika paljolti sellaista tietokirjallisuuden/pohdinnan kaltaista tekstiä. Se tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Nyt luen kirjaa tylsyyden ja luovuuden yhteydestä. "Tylsyyden ylistys".

 

Semmoista tänä aamuna. Nyt jospa siirtyisi kirjoittamaan yksityistä tekstiä tuohon Wordille.

Kiitos ja näkemiin. :)

<3.llä Aurelia