On niin kovin vaikea uskoa niitä, jotka sanovat, että voi tehdä mitä haluaa, elämällään. Miten voisin tehdä, kun yhteiskunnalla on niin kovat vaatimukset siitä, että pitäisi tehdä juuri tietyllä tavalla. Sillä oikealla, joka liittyy oravanpyörään hyvin suuresti ja on siis sitä.

Epävarma olo kalvaa... En uskalla tehdä niitä asioita, joita haluaisin ja irroittaa niistä, jotka ovat pakkopullaa ja aivan täysin turhaa täten oman elämäni kannalta. On vain yksi elämä ja sillä voi tehdä mitä vaan. Miten voisin siis motivoitua sellaiseen, joka ei tunnu omalta, ei sytytä ja on väkipakkoa. Vie aikaa kaikesta tärkeästi, mitä oikeasti haluaa tehdä.

Nyt on siis syytä laittaa syyniin se mitä haluaa tehdä.

Musiikki: Soittimet, bänditoiminta, laulu, säveltäminen

Kirjoittaminen: blogit, runot, tarinat, laulut

Kuvataide: Piirtäminen, maalaaminen

Kasvien kasvatus: Huonekasvit, hyötykasvit ja muut ulkokasvit ja pihan suunnittelu ja teko sellaiseksi, että tulee tosi hienoksi.

Eläimet: Koirat ja puput omana, haaveissa hankkia lisää eläimiä, josko se vaikka toteutuisi ja siihen olisi mahdollisuuksia.

Ruuan ja juomien teko: Leipominen, mehustus, kokkailu, alkoholijuomien teko(kaljaa ois erityisen kiva saada tehdyksi! Se lähitulevaisuuden juttu oikeastaan!)

Lukeminen: Romaanit, runot, tietokirjat, selfhelp.

(Äänikirjoihin nukahtaa aina, meinaa nukahtaa, joten ne ei mun juttu... Ja tykkään perinteisiä kirjoja lukea ja ihan konkreettisesti, ei epäterveellistä ruutua. )

Liikunta ja ulkoilu: metsäsamoilu, kuntosali, astangajooga, ohjatut jumpparyhmät, tanssi

Teatteri

Keittiöpsykologia

Kaverit on parhaita ja multa löytyy sydäntä ja empatiaa ymmärrystä muille. Autan mielelläni jne.

Kielet: Ruotsi, tanska, pohjoissaame, ranska, islanti.

Vois,

neulominen ja virkaaminen.


Kysymys kuuluukin.... Voiko näistä asioista muodostaa jollain kumman ilveellä itselleen hyötyä rahaa, muille apua.

Olen monipuolinen ihminen ja tykkään ihmisten auttamisesta kovasti.

Onko pakko juurikin opiskella tai tehdä työtä perinteisellä kaavalla? Voisiko hyödyntää muilla keinoilla omia avujaan ja tehdä vaikka jotain pieniä juttuja joista saisi korvausta ikään kuin vahingossa... Projekteja liittyen itseä kiinnostaviin aiheisiin. Niitä on toki monia.

Onhan mulla henkisiä voimavaroja, taitoja ja viisautta, jotta voisin auttaa muita ja valjastaa sen vaikka käytännön puuhien kautta. Sitä sopii miettiä...


Yksi olennainen asia. Olen käynyt psykologin testeissä ja ne jatkuvat taasen 9.9. Siellä selvitellään mikä mun todellinen ongelma on elämässä. Onko keskittymisvaikeutta tai oppimisvaikeutta? Sen selville saaminen voisi auttaa monessa asiassa. Saisin ehkä pitkäjänteisyyden takaisin mun elämään. Toivon mukaan. Haluan pystyä keskittymään ja tehdä pitkällä aikajänteellä.


Semmoista tällä kertaa. Pitäkää kiinni unelmista ja tehkää miten huvittaa. Prkl.

<3:llä Aurelia